UC Excellence-i
Geïntegreerde omgekeerde osmose

Waterkwaliteit

  Omgekeerde osmose

  Elke type waterbehandelingsproces bereikt een verschillend niveau van puurheid.

  Het omgekeerde osmose-proces, drukt water door een membraan. Het wassen wordt daarna zonder de aanwezigheid van onzuiverheden uitgevoerd, wat betekent dat er geen aanslag meer achterblijft op het serviesgoed, bestek of glazen. Poleren is niet langer nodig omdat het vaatwerk schitterend schoon is en klaar voor gebruik

  Volledige demineralisatie

  Elke type waterbehandelingsproces bereikt een verschillend niveau van puurheid.

  Het volledige demineralisatie- proces, verwijdert alle zouten en mineralen volledig uit het water. De kwaliteit is vergelijkbaar met dat van gedistilleerd water en laat geen aanslag achter op aardewerk, bestek of glazen. Levert een stralende glans zonder tijdrovend poleren.

  Gedeeltelijke demineralisatie

  Elk type waterbehandelingsproces bereikt een verschillend niveau van puurheid.

  Ondanks ontharding, blijven er oplosbare mineralen aanwezig in het water en kunnen aanslag veroorzaken op het vaatwerk.

  Gedeeltelijke demineralisatie verlaagt het zoutpercentage door het gebruik van ionenuitwisseling wat zorgt voor een bijna aanslagvrij wasresultaat

  Ontharden

  Elke type waterbehandelingsproces bereikt een verschillend niveau van puurheid.

  Het overgrote deel van hard water wordt in de machine en op het vaatwerk afgezet als witte aanslag. Met onthard en ontkalkt water, wordt kalkaanslag en de bijbehorende beschadiging die het veroorzaakt aan de machine, voorkomen. Hierdoor hebben het reinigings- en naglansmiddel een optimaal effect, wat zorgt voor betere wasresultaten en een lager verbruik.

  Onbehandeld water

  Elke type waterbehandelingsproces bereikt een verschillend niveau van puurheid.

  Onbehandeld water bevat onzuiverheden als kalk en mineralen die strepen achterlaten op vaatwerk en glazen en die daarnaast ook uw wasmachine beschadigen.

 • Onbehandeld water
 • Ontharden
 • Gedeeltelijke demineralisatie
 • Volledige demineralisatie
 • Omgekeerde osmose
Downloads
Persoonlijk advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Winterhalter Nederland B.V.

Tel  +31 85 2030035
E-Mail (info@wicy+fnterhalterzhn2.nl)

Niet meer poleren. Glans aan de binnenzijde.

Het geïntegreerde omkeerosmoseapparaat UC Excellence-i zorgt dat het makkelijk wordt om voorlader vaatwasmachines te gebruiken met osmosewater, zelfs in ruimtes met smalle werkplekken. Omdat het omgekeerde osmosesysteem volledig is geïntegreerd in de UC-S / UC-M, is de vereiste ruimte beperkt tot de afmetingen van de vaatwasmachine.

De UC Excellence-i biedt een perfecte combinatie van een voorlader vaatwasmachine met omgekeerde osmose. Het waterbehandelingsproces is volledig geïntegreerd in het wasproces en levert daarom perfecte wasresultaten.

Bij langere waspauzes voorkomt de AquaOpt-functie terugloop van zoutafzettingen en de negatieve impact die dit heeft op het wasresultaat. Voor het wassen wordt altijd het meest optimale water gebruikt om het beste wasresultaat te bereiken.

Het touchdisplay van de vaatwasmachine wordt gebruikt voor de communicatie en de bediening van de UC Excellence-i apparaten. De bedrijfstoestand wordt op het display getoond; zo kunt u direct reageren op storingen.

De wettelijk verplichte watertechnische veiligheidsinrichting (WSD) is al ingebouwd in alle modellen. Gewoon de elektriciteit en het water aansluiten en de vaatwasmachine is klaar voor gebruik. Hiervoor is geen aanvullende installatie vereist of extra kosten.

UC Excellence-iPlus modellen zijn uitgerust met een ingebouwde ontharder. Dankzij de VarioAqua-functie kunnen verschillende waterkwaliteiten worden opgeslagen in de wasprogramma's. Glazen kunnen bijvoorbeeld worden gewassen met osmosewater, terwijl het vaatwerk met onthard water wordt gereinigd. Daarnaast levert de ingebouwde ontharder onthard water bij het vullen en de zelfreiniging. Vervolgens wordt osmosewater gebruikt voor de eerstvolgende wasgang. De ontharder verlengt de levensduur van het osmosemembraan en verbetert de prestaties. Een voordeel in de economische efficiency van de UC Excellence-iPlus.

Product consultant
Winterhalter product consultant

Technische specificaties van de UC Excellence-i

AT Excellence-i - AT Excellence-i
Technical Information AT Excellence-i
Yiel at 15°C input temperature [l/h] 42
Max. conductivity inlet water [μS / cm] 1200
max. water hardness [° GH] 35
Water outlet Waste water connection
Pre-softening Recommended! Approved for operation without prior softening up to 35 °GH.
Electric connection necessary
Appropriate machine models UC-S, UC-M

The technical data provided here are based on an operation under ideal conditions. Depending on the local circumstances, individual values may vary and must be recalibrated on startup.