Wassen van bestek
opnieuw uitgevonden

Glanzend bestek zonder poleren

De UC-serie bestekwasmachines en het compacte AT Excellence-S omgekeerde osmose-apparaat zijn het perfect duo voor schitterende wasresultaten zonder poleren. Uw bestek schittert - tijdrovend en onhygiënische poleren behoort voortaan tot het verleden. Het bestek kan direct weer opnieuw worden gebruikt na de wasscyclus. U bespaart tijd en geld.

Bestekvaatwasmachines - schitterend bestek zonder poleren.

De speciaal ontwikkelde bestekvaatwasmachines in de UC-serie garanderen een hygiënische reiniging van bestek. Wasdruk en temperatuur zijn nauwkeurig gekalibreerd voor de exacte reinigingsvereisten van bestek. Na de wascyclus van 5 minuten, hebt u perfect schitterend bestek zonder extra poleren en geniet uw van een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing.

Omgekeerde osmose AT Excellence-S voor schitterende wasresultaten.

Onbehandeld water bevat verschillende extra stoffen. Deze stoffen kunnen aanslag achterlaten op bestek, wat zichtbare vlekken oplevert. Het omgekeerde osmose-apparaat AT Excellence-S perst onbehandeld water door membranen en zo wordt ongeveer 98% van alle residu eruit gefilterd. Er blijft geen aanslag achter op het bestek na het wassen, dus poleren wordt overbodig.

Perfecte wasresultaten dankzij een uitgebreid systeem.

Alle componenten dragen bij aan perfecte wasresultaten in het Winterhalter-systeem. Daarom verkoopt Winterhalter speciale bestekkorven en zeer goed presterende reinigingsmiddelen, maar ook hygiënische spoelproducten naast bestekvaatwassers en compatibele waterbehandeling. Daarnaast adviseren we het gebruik aan van bestekdompelbak aan.

Meer informatie/Contact

Velden met een * zijn verplicht!

Ik wil graag meer informatie ontvangen over:
het volgende machinetype:
het volgende onderwerp: