Glazen wassen
opnieuw uitgevonden

Flexibele drukaanpassing voor schitterende glazen.

VarioPower, het wassysteem met flexibele drukaanpassing maakt de UC-serie glazenspoelmachines uniek. Dit zijn de eerste vaatwasmachines ter wereld die een programma hebben voor ieder soort glas. Het is voorzichtig met dunne wijnglazen en krachtig voor stevige bierglazen. Dit zorgt voor perfecte glans met een optimale behandeling.

Variabele drukafstelling

Winterhalter is met VarioPower de enige leverancier die de wasdruk variabel kan instellen. Door de keuze van het juiste standaardprogramma, kan delicaat vaatwerk onder lage druk worden gewassen en zwaar en robuust vaatwerk onder hogere druk. De andere wasfactoren, tijd, dosering van reinigingsmiddel en temperatuur worden automatisch hierop aangepast.

Innovatief elliptisch wasveld

De voornaamste taak van een vaatwasmachine is het bereiken van een perfect hygiënisch wasresultaat. De aan de boven- en de onderkant gepositioneerde elliptische wasvelden zorgen voor optimale wasprestaties en een gelijkmatige oppervlaktedekking. De hoofd- en spoelsystemen liggen in hetzelfde wasveld, zodat er geen problematische sproeischaduw is.

Geïntegreerde was- en sproeikoppen

Geïntegreerde was- en spoelkoppen zijn karakteristiek in de elliptische wasvelden en variëren in afmeting, vorm en hoek. Zo kunnen wasstromen het vaatwerk onder verschillende hoeken te raken over het gehele oppervlak, wat resulteert in optimale wasresultaten.

Technische animatie van VarioPower

Meer informatie/Contact

Velden met een * zijn verplicht!

Ik wil graag meer informatie ontvangen over:
het volgende machinetype:
het volgende onderwerp: