Winterhalter Lease

Downloads
Persoonlijk advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Winterhalter Nederland B.V.

Tel  +31 85 2030035
E-Mail5fl (infosb0xh@wintenmrhalgwter.nl)

Winterhalter Lease

De beste vaat- en glazenwassystemen, nu zonder investering!
Financial lease met een looptijd van 12, 24 of 36 maanden.

Met Winterhalter Lease kunt u zonder investering in het bezit komen van een vaat- of glazenwassysteem van Winterhalter. Via uw dealer of Winterhalter kunt u eenvoudig en snel een offerte opvragen om te kijken wat uw maandlasten zouden bedragen bij 12, 24 of 36 termijnen. Het betreft een financial-leasevorm, waardoor u, in tegenstelling tot wat bij operational lease het geval is, direct bij plaatsing economisch eigenaar wordt van de apparatuur. Hierdoor heeft u recht op de fiscale voordelen die hieraan verbonden zijn (investeringsaftrek/eventueel Energie-investerings aftrek/ reguliere afschrijving). Omdat het een financial lease betreft zijn plaatsing en onderhoud niet inbegrepen bij de maandtermijnen. De beperkte kosten hiervan kunnen wij snel aan u voorrekenen.

Voor wie is Winterhalter Lease?

Wilt u geen investering doen, maar wel de voordelen genieten met lage maandbedragen? Dan is Winterhalter Lease voor u de oplossing! De maandbedragen zijn soms niet veel hoger dan de besparing die gerealiseerd kan worden. Denk hierbij aan de zeer lage exploitatiekosten van bijvoorbeeld onze PT-serie. Een ander gigantisch besparingspotentieel is het toepassen van een glazenwassysteem met omkeerosmose-installatie. Als u dagelijks twee uur met de hand poleert dan zou de besparing zelfs hoger kunnen zijn dan de maandtermijn! Wij zijn graag bereid het u voor te rekenen in een persoonlijk gesprek.

Hoe kom ik in aanmerking voor Winterhalter Lease?

Neem contact op met uw bestaande Winterhalterdealer of met Winterhalter zelf. In een handomdraai kunnen wij u voorrekenen wat uw kosten en uw besparingen zijn, net zo eenvoudig en snel als onze apparatuur zelf!

Contactformulier

Velden met * zijn verplicht!