WINTERHALTER NIEUWS

Oops, an error occurred! Code: 2024041522541370b00aad
Oops, an error occurred! Code: 202404152254133b40a160
Persberichten 03.02.2022

DE NIEUWE PT UTENSIL: GEREEDSCHAPPEN EN SERVIESGOED WASSEN IN ÉÉN MACHINE

De nieuwe doorschuifvaatwasmachine PT Utensil van Winterhalter verenigt twee toepassingen in één machine. Zowel bij het afwisselend wassen van serviesgoed en gereedschappen als bij het gescheiden wassen van gereedschappen levert ze een betrouwbaar schoon en hygiënisch wasresultaat. Het hybride model dat wordt aangeboden in de formaten L en XL combineert een krachtig wassysteem inclusief variabele wasdrukaanpassing met de ergonomie en eenvoudige bediening van een doorschuifvaatwasmachine.

meer details
Persberichten 26.05.2021

DE NIEUWE WINTERHALTER PT-SERIE: DE COMPROMISLOZE DOORSCHUIFVAATWASMACHINES

Vaatwasspecialist Winterhalter presenteert de nieuwe doorschuifvaatwasmachines uit de PT-serie. Ze zijn ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste eisen en toegespitst op maximale kosteneffectiviteit: ongecompliceerd, efficiënt en snel. Winterhalter belooft perfecte wasresultaten en absolute operationele betrouwbaarheid. Met de nieuwe automatische kap kan de machine bovendien zonder krachtinspanning worden geopend en gesloten, wat het werk van het spoelkeukenpersoneel veel gemakkelijker maakt.

meer details
Persberichten 15.10.2020

HET NIEUWE WASSYSTEEM VAN WINTERHALTER VOOR HERBRUIKBARE KUNSTSTOF BEKERS

Vaatwasspecialist Winterhalter biedt een professionele totaaloplossing voor het wassen van herbruikbare kunststof bekers: het perfect op elkaar afgestemde systeem – bestaande uit een vaatwasmachine en bekerkorf en de speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen van Winterhalter – garandeert hygiënisch schone bekers in minder dan twee minuten. Ze zijn zo droog dat ze kunnen worden gestapeld om ruimte te besparen.

meer details
Nieuws 02.06.2020

CORONAVIRUS: MET WINTERHALTER SPEEL JE OP SAFE

Het coronavirus stelt ons momenteel voor grote uitdagingen. In de huidige situatie is het voor ons daarom bijzonder belangrijk om u met heldere informatie terzijde te staan.

meer details
Nieuws 20.05.2020

Hoera, de horeca mag weer open!

Maandag 1 juni is het eindelijk zover. De tap kan weer open, de vaatwasmachine kan weer aan. Voor de heropening dienen er maatregelen getroffen te worden m.b.t. afstand van en voor de gasten, maar ook voor de vaatwasmachines in de bar en keuken.

meer details
Nieuws 13.01.2020

HOGE CAPACITEIT: DE NIEUWE COMPACTE KORVENTRANSPORTVAATWASMACHINE CTR VAN WINTERHALTER

Vaatwasspecialist Winterhalter zet met de nieuwe korventransport-vaatwasmachine CTR opnieuw een maatstaf in de markt. Winterhalter belooft een hoge wascapaciteit bij compacte afmetingen. Dankzij het modulaire systeem kan de CTR eenvoudig ingepast, individueel geconfigureerd en ook achteraf uitgebreid worden. De perfecte vaatwasoplossing voor 100 tot 400 gasten.

meer details
Nieuws 24.05.2019

Alle aandacht naar de gast

Alle aandacht naar de gast én blinkende glazen? Handmatig poleren is tijdrovend en komt altijd ongelegen.

Met een eenmalige investering is poleren verleden tijd. Dit komt door de juiste combinatie van machine, reinigings- en naglansmiddel en waterbehandeling. Meer weten?

meer details
Persberichten 01.10.2018

DE NIEUWE VOORLADER VAATWASMACHINE UIT DE UC-SERIE – ONS PARADEPAARD.

De vaatwasspecialist Winterhalter heeft de nieuwe generatie van haar UC-serie, voorlader vaatwasmachines, onthuld. Winterhalter beloofd perfecte wasresultaten, intuïtieve bediening en volledig veilig en betrouwbaar. De aanhoudendetechnologie en marktleider beschrijft de nieuwe UC-serie dan ook als 'masterpiece'.

meer details
Persberichten 03.05.2018

DE VERNIEUWDE WEBSITE VAN WINTERHALTER: DUIDELIJK. SIMPEL. KLANTGERICHT.

De vernieuwde website van Winterhalter is nu beschikbaar met nieuwe functionaliteiten en een nieuw design. Daarnaast biedt het nieuwe inhoud: de pagina's zijn speciaal ontworpen met de eindklant in gedachte. Het focust dus niet langer alleen op de verschillende producten en hun voordelen, maar ook op echte praktische voorbeelden. Dit illustreert de behoeftes en vereisten van het professionele dagelijkse leven. Klanten kunnen betrouwbaarder en sneller navigeren naar hun persoonlijke vaatwasoplossing. Restaurateurs kunnen up-to-date informatie over Winterhalter vinden bij 'nieuws'.

 

meer details